Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 dolog amivel leveheted a lábáról

2009.12.30

10 dolog amivel leveheted a lábáról

MySpace and Orkut Heart Glitter Graphic - 7

 

 

TOP1 a szavaid 

A mondataid tartalma csak 7%-ban fontos ahhoz, hogy eldöntse, tetszel-e neki, vagy sem. De a testbeszéded annál hatásosabb lehet: akár 55%-ban  hozzájárulhat a pozitív megítéléshez. És még egy meglepetés: az is számít, hogy hogyan mondod,amit mondasz! Tehát fogalmazz érthetően, szépen, és kerüld a közönséges stílust!

 

TOP2 a mosolyod  

ha sokat mosolyogsz, egyből leveszi majd, hogy szeretsz vele lenni. Ha látja, hogy jól érzed magad a társaságában, megjön az önbizalma is. És egy apróság: a mosoly mindenkit megszépít, kár lenne kihagynod.

 

TOP3 a szemed  

Tudtad, hogy a pupillád kitágul, ha rokonszenves  emberre nézel? Ráadásul ezt nem is tudod irányítani, ez a tested ösztönös jelzése! Nézz a szemébe, hiszen minden ismerkedés a szemkontaktussal kezdődik!

 

TOP4 a testhelyzeted 

Azok az emberek, akik szimpatikusak egymásnak, úgy állnak, hogy lehetőleg szembe forduljanak. Ha érdeklődtök egymás iránt, közeledjetek is egymás felé!

 

TOP5 az ajkaid  

Beszélgetés közben gyakran nézzük a másik száját. Azon túl, hogy a húsos ajkat a legtöbben szexisnek találják, a fiúk főleg akkor bámulják előszeretettel a lányok száját ha a fejükben ott motoszkál a csók gondolata!

 

TOP6 az érintésed 

Az érintés minden kapcsolatban közelséget, az intimitást fejezi ki. Ha már olyan viszony alakult ki köztetek, hogy egymáshoz is mertek érni, egyre közelebb kerültök a célhoz! Egy finom érintéssel kifejezheted, nem szeretnéd "elengedni őt".

 

TOP7 a tested 

Ne feledd, a fiúk azonnal felmérik, mennyire csinos egy lány. Szakértő szemüket nem kerüli el egyetlen részlet sem: popsi, mell, láb stb. Egyesek szerint azt is megfigyelik, mennyire egészséges egy lány megjelenése: a fogak, az ápolt bőr, a csillogó haj sokaknak fontos!

 

TOP8 a nevetésed 

Ha nevetsz egy- egy viccén, növelheted az önbizalmát. Azért maradjon természetes a mosolyod, nem kell mindenáron vigyorogni, csak azért, hogy szimpatikusnak tűnj!

 

TOP9 az öltözködésed 

Te is megnézed, hogyan öltözködik az a fiú, aki tetszik neked. Ő is ugyan ezt teszi. Az első benyomás miatt tehát igenis érvényes a mondás: "A ruha teszi az embert"!

 

TOP10 a hangulatod

Az idegesség ragadós, ezért, ha stresszes vagy, ő is könnyen feszülté válhat. Állj meg, vegyél egy nagy levegőt, mielőtt leállsz vele dumálni. Nincs miért aggódnod, végül is ő "csak" egy fiú!  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.